industridag

FMI Industridag 2021

FMI Industridag var større, vildere og bedre end nogensinde før. Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, var stemningen i teltene helt i top. Flere tusinde var samlet for at se nærmere på, hvad de knapt 400 virksomheder havde medbragt af produkter på dagen. Og det var ikke så lidt. Alt fra en stor Hermes 900 drone til massagestole og radarer.


FMI Industridag blev første gang gennemført i 2012 som et åbent-hus-arrangement i vores kantine. Dengang deltog omkring 50 virksomheder fra forsvarsindustrien samt de to interesseorganisationer FAD og CenSec. Siden er dagen vokset betydeligt, og den store tilslutning gør årets Industridag til ikke blot det største forsvarsindustrielle arrangement i Danmark, men også det største arrangement for forsvarsindustrien i Norden.


Formålet med FMI Industridag er at skabe rammer for at medarbejdere fra FMI og fra resten af det samlede forsvar og beredskab kan mødes om de teknologiske muligheder, som industrien, vidensinstitutioner m.m. kan bidrage med. Industridagen er derved en central del af Forsvarsministeriets ”Open for Business” strategi og FMI forstærkede indkøbspolitik.

industridag

industridag

industridag

FMI parkeringsplads er på Industridagen 2021 fyldt med boder