personer

Gør karriere i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)

Vi søger altid nye elever både indenfor kontor, indkøb og økonomi. Som elev hos os får du en alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for at styrke både faglige samt personlige kompetencer. Derudover vil du også i høj grad have mulighed for at påvirke dine opgaver ud fra din erfaring og dit engagement.

 

Du bliver en del af en stor elevgruppe på ca. 15 elever, som giver dig et både fagligt og socialt netværk. Hver uge er der elevfrokost, og hver tredje måned afholdes der elevmøde, hvor det er dig, der sammen med de andre elever, får lov til at sætte dagsordenen. Derudover afholdes der en fælles introtur samt en årlig elevtur, hvor I får et indblik i soldaternes hverdag. 

 

 

Udtale fra en tidligere elev:

Jeg har med stor glæde været tilknyttet vores afdeling for operationelle indkøb, der har budt på to lærerige år, hvor jeg har fået nye kompetencer. Jeg har arbejdet med forskellige former for indkøb og fået kendskab til bl.a. rammeaftaler, kontrakter og SKI-aftaler. 

Udover at sidde på kontoret med søde og engagerede kollegaer, har jeg været ude og besøge de steder i Forsvaret, som jeg har købt ind til, og set, at mit arbejde gør en forskel for soldaten i den anden ende. 

 

Som indkøbselev vil du i løbet af din elevtid være tilknyttet tre-fire forskellige sektioner i vores indkøbsdivision, hvor du vil få et indblik i de arbejdsprocesser og opgaver, der kan være her. Når du er færdig med din elevtid vil du b.la. have lært udbudsreglerne at kende, at udsende forespørgsler, foretage indkøb og udstede indkøbsordrer, håndtere fakturaer og håndtere reparationer af materiel samt foretage lagerstyring. 

 

Som kontorelev vil du ligeså være tilknyttet tre-fire forskellige afdelinger, hvor du vil få et indblik i de arbejdsprocesser og opgaver, der kan være i en afdeling. Når du er færdig med din elevtid vil du b.la. have lært at planlægge og styre arrangementer, udføre små projektopgaver, personaleadministration og journalisering, administration i forbindelse med anskaffelse, vedligeholdelse og sanering af materiel

 

Som økonomielev oplæres du bl.a. i elektronisk sags- og dokumenthåndtering i KESDH, anvendelse af SAP og MS Office-pakken, udarbejdelse af månedsrapporteringer, BI-rapporteringer af valuta og indeks, bevillingskontrol og aktstykker, dataudtræk til analyser, oprettelse af anlægskort samt anlægsaktivering og omposteringer.

 

 

Studerende

Er du i gang med et relevant studie fx indenfor teknologi fx på DTU eller jura, IT, kommunikation eller helt tredje, kontakt os gerne. Vi har ofte mulighed for at tilknytte studentermedhjælpere til vores forsknings- eller optimeringsprojekter.

 

Ingen ledige elevstillinger p.t.

 

 


 

Tilmeld dig jobagent

Vælg "elever" i stillingskategori.

 


Sidst opdateret 27. april, 2021 - Kl. 16.03