[]-DALO Industry Days-2023-[MASTER].jpg


Dagen giver virksomhederne en unik mulighed for at opnå dialog.

DALO Industry Days har udviklet sig kraftigt over de seneste år og er i dag ikke kun Danmarks men også Nordens største udstilling af forsvarsmateriel og teknologi, målrettet til forsvaret og beredskabet. I den sammenhæng er DALO Industry Days et vigtigt arrangement, hvor forsvarsindustrien kan mødes med repræsentanter fra Forsvaret og øvrige myndigheder til dialog og inspiration omkring de teknologiske muligheder, som industrien kan bidrage med. Dagene er derved en væsentlig del af Forsvarsministeriets ”Open for Business” strategi, som styrker dialogen mellem Forsvaret og Industrien i rammen af FMI forstærkede indkøbspolitik og regeringens strategi for dansk forsvarsindustri.

I 2023 er det 11. gang, at FMI afholder industridage. Besøgene fordeles igen i år over to dage, den 23. august og den 24. august.

Den direkte dialog mellem repræsentanter fra Forsvaret og forsvarsindustrien er et væsentlig element i udviklingen af både Forsvarets kapaciteter og industriens teknologier, så fremtidige udfordringer kan håndteres i fællesskab.

Arrangementet finder igen i år sted i Ballerup Super Arena og tilmelding skal ske via tilmeldingssiden som du finder her.

[Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse]-DALO collage-2022-[ARTIKEL].jpg
Fotos: Kenneth Kjaer

Innovation og udvikling
Udover at facilitere en god dialog mellem Forsvaret og Industrien i forhold til aktuelle muligheder for samarbejde, så bidrager FMI Industridag også til at virksomhederne får lov at fremvise deres nyeste projekter og innovationer.

Denne vidensdeling påvirker Forsvarets langsigtede Materielanskaffelsesplan, men er også en god mulighed for at lægge op til at benytte Forsvaret til at markedsføre sine produkter i udlandet.

Industridagen er et naturligt tiltag i forbindelse med Forsvarsministeriets "Open for Business"-strategi, der bidrager til fremme af danske virksomheder - primært med relation til forsvars- og aerospaceområdet.

DALO Industry Days 2023

Ligesom i 2022, så bliver Dalo Industry Days 2023 afholdt over to dage. Der vil være endnu flere deltagere samt 400+ deltagende virksomheder fra mange forskellige lande.

Vi glæder os enormt meget til at slå dørene op for Dalo Industry Days 2023 den 23. & 24. August!

Læs mere

Sidst opdateret 22. maj, 2023 - Kl. 09.59