DALO Industry Days 2024

 

Endnu engang er FMI glade for at annoncere, at registreringen til DALO Industry Days 2024 nu er åben.

DALO Industry Days åbner igen dørene til Skandinaviens største forsvarsindustriudstilling over to dage. DALO Industry Days er en unik mulighed for virksomheder og gæster, hvor de kan møde FMI-sagsbehandlere, operationelle enheder, internationale delegationer, deltage i live demonstrationer og skabe B2B-forbindelser. Vi er også spændte på at annoncere, at vi i år har indgået en aftale med flere danske veteranorganisationer, som vil hjælpe med forskellige opgaver og salg af kaffe, mad og drikkevarer. Alt overskud går direkte til organisationerne og deres vigtige arbejde for vores veteraner.

 

Vi opfordrer virksomheder til omhyggeligt at læse hjemmesiden igennem for registrering og de forskellige udstillingsmuligheder.

 

Billeder fra DALO Industry Days 2022 af Kenneth Kjaer

Fotos: Kenneth Kjaer

Innovation og udvikling

Udover at facilitere en god dialog mellem Forsvaret og Industrien i forhold til aktuelle muligheder for samarbejde, så bidrager FMI Industridag også til at virksomhederne får lov at fremvise deres nyeste projekter og innovationer.

Denne vidensdeling påvirker Forsvarets langsigtede Anskaffelsesplan, men er også en god mulighed for at lægge op til at benytte Forsvaret til at markedsføre sine produkter i udlandet.

 

Industridagen er et naturligt tiltag i forbindelse med Forsvarsministeriets "Open for Business"-strategi, der bidrager til fremme af danske virksomheder - primært med relation til forsvars- og aerospaceområdet.

DALO Industry Days 2024

Ligesom i 2023, så bliver Dalo Industry Days 2024 afholdt over to dage. Der vil være endnu flere deltagere samt 500+ deltagende virksomheder fra mange forskellige lande.

Vi glæder os enormt meget til at slå dørene op for Dalo Industry Days 2024 den 21. & 22. August!

Sidst opdateret 13. maj, 2024 - Kl. 14.16