[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse]

Derfor lanceres som noget nyt i år en minikonference for industrien, som vil blive afholdt sideløbende med resten af industridagen, hvor alle interesserede kan lytte og stille spørgsmål til en lang og alsidig række af oplæg.

  • Se det fulde program for konferencedelen

 

Konferencedelen åbnes 10:30, hvorefter der tages hul på dagens program. Formiddagen byder på interessante oplæg fra FMI egne oplægsholdere, hvor der bliver en gennemgang af FMI forstærkede indkøbspolitik samt en briefing omkring anskaffelsesplanerne for henholdsvis land-, luft-, maritim- og IT-området. Om eftermiddagen er der en række oplæg af mere international karakter, hvor vi får nogle store prominente aktører på banen blandt andet fra NATO Supply and Procurement Agency (NSPA) og fra Industry Advisery Group (NIAG) i NATO.

Senere kommer indlæg omkring medfinansiering, EU forsvarsfond og de forskellige støttemuligheder for industrien. Konferencedelen afsluttes med et højaktuelt emne, nemlig dybdegående indlæg omkring mulighederne for industrien i forbindelse med anskaffelse af det nye F-35 kampfly til Fighterwing Skrydstrup. Efter hvert tema vil der være en kort spørgeperiode, og derudover vil det være muligt at møde samtlige oplægsholdere og her stille uddybende spørgsmål ved FMI's egen stand, som vil være placeret ved siden af madteltet.

Konferencedelen afholdes i FMI's kantine, og man kan frit komme og gå imellem de enkelte indlæg.