[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse]

Dialogmødet var blot endnu et af de mange tiltag, der til stadighed gennemføres for at fastholde et godt og tæt samarbejde mellem FMI og industrien.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet bagerst ses Lars Frelle-Petersen, direktør for Dansk Industri (DI), holde oplæg. Yderst til venstre ses vicedirektør for FMI, brigadegeneral Anders Mærkedahl Pedersen, og i midten direktør for FMI, generalløjtnant Flemming Lentfer.

Knap 100 deltagere fra industrien deltog

Formålet med mødet var at styrke den gensidige forståelse mellem FMI og virksomhederne i forhold til respektive vilkår, opfattelser, rammer og udviklingspotentialer i forhold til FMI indkøbspolitik. Navnlig i forbindelse med udbudsprocesser, og de udfordringer, som dele af industrien har oplevet i den sammenhæng. Interessen for mødet var stor, og knap 100 deltagere fra industrien deltog sammen med forsvarsministeren og dele af Forsvarsudvalget.

Artiklen fortsætter under billedet.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

Den tætte dialog skal fastholdes

Dagens dialog foregik i en åben og konstruktiv tone, som er kendetegnede for det samarbejde der er mellem parterne, og hovedbudskabet var, at der fortsat er områder, hvor både industrien og FMI har udviklingspotentialer, hvorfor den tætte dialog skal fastholdes.

De aktuelle overvejelser til justering af FMI samlede indkøbspolitik, som sammen med forsvarsministerens og industriens indlæg udgjorde rammen for drøftelserne, kan ses i præsentationen her.

Se flere billeder fra dialogmødet herunder.