Fra industridagsinvitation 2021

Open for Business

DALO Industry Days 2022

Vær velkommen til DALO Industry Days d. 24.-25. august!

På linket nedenfor finder du al relevant information omkring DALO Industry Days.

Grundet vokseværk i industrimessen afholdes arrangementet i år i Ballerup Super Arena over 2 dage. 

Deltagelse er for alle danske, nordiske og NATO-virksomheder, som er involveret i produktion og handel med Forsvaret i de nordiske lande.

Deltagelse for udstillere og gæster er gratis. 

Klik her for at gå til tilmeldingssiden for DALO Industry Days

 

Dagen giver virksomhederne en unik mulighed for at opnå dialog

FMI Industridag er et tilbagevendende årligt arrangement, som siden sin første i 2012 kun er vokset. Industrimessen er Danmarks største udstilling af materiel fra forsvarsindustrien, og henvender sig primært til danske virksomheder, der fremstiller materiel og udvikler teknologi til Forsvaret og Beredskabet.

FMI Industridag byder på en unik mulighed for dialog med FMI tekniske sagsbehandlere og chefer samt repræsentanter fra forsvaret og en række offentlige myndigheder, bl.a. indkøbere fra Politiet, repræsentanter fra Beredskabsstyrelsen m.fl. Ligeledes giver dagen også enestående mulighed for at netværke med andre danske virksomheder med interesse for eller tilknytning til det danske forsvar.


Innovation og udvikling:


Udover at facilitere en god dialog mellem Forsvaret og Industrien i forhold til aktuelle muligheder for samarbejde, så bidrager FMI Industridag også til at virksomhederne får lov at fremvise deres nyeste projekter og innovationer.

Denne vidensdeling påvirker Forsvarets langsigtede Materielanskaffelsesplan, men er også en god mulighed for at lægge op til at benytte Forsvaret til at markedsføre sine produkter i udlandet.

Industridagen er et naturligt tiltag i forbindelse med Forsvarsministeriets "Open for Business"-strategi, der bidrager til fremme af danske virksomheder - primært med relation til forsvars- og aerospaceområdet.

Fakta om sidste års Industridag

På trods af corona-situationen var FMI Industridag 2021 den største hidtil:

Deltagende virksomheder: 450

Udstillende virksomheder: 220

Deltagere i alt: 2500+

Sidst opdateret 3. februar, 2022 - Kl. 13.55