Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Program for konferencedelen af FMI Industridag 2019

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
  Industridag
  Foto fra FMI Industridag 2018. 

  Program for konferencedelen af FMI Industridag 2019 

  I forlængelse af udviklingen af FMI Indkøbspolitik har vi til dette års FMI Industridag valgt at lægge endnu større vægt på dialogen med industrien.

  01-08-2019 - kl. 16:20
  Derfor lanceres som noget nyt i år en minikonference for industrien, som vil blive afholdt sideløbende med resten af industridagen, hvor alle interesserede kan lytte og stille spørgsmål til en lang og alsidig række af oplæg.

   

  Konferencedelen åbnes 10:30, hvorefter der tages hul på dagens program. Formiddagen byder på interessante oplæg fra FMI egne oplægsholdere, hvor der bliver en gennemgang af FMI forstærkede indkøbspolitik samt en briefing omkring anskaffelsesplanerne for henholdsvis land-, luft-, maritim- og IT-området. Om eftermiddagen er der en række oplæg af mere international karakter, hvor vi får nogle store prominente aktører på banen blandt andet fra NATO Supply and Procurement Agency (NSPA) og fra Industry Advisery Group (NIAG) i NATO.

  Senere kommer indlæg omkring medfinansiering, EU forsvarsfond og de forskellige støttemuligheder for industrien. Konferencedelen afsluttes med et højaktuelt emne, nemlig dybdegående indlæg omkring mulighederne for industrien i forbindelse med anskaffelse af det nye F-35 kampfly til Fighterwing Skrydstrup. Efter hvert tema vil der være en kort spørgeperiode, og derudover vil det være muligt at møde samtlige oplægsholdere og her stille uddybende spørgsmål ved FMI's egen stand, som vil være placeret ved siden af madteltet.

  Konferencedelen afholdes i FMI's kantine, og man kan frit komme og gå imellem de enkelte indlæg.