Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Konstruktivt dialogmøde med industrien

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
  FMI Dialogmøde 2018 med industrien i Ballerup
  FMI Dialogmøde 2018 med industrien i Ballerup. 

  Konstruktivt dialogmøde med industrien 

  Onsdag d. 10. oktober afholdte Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) - i samarbejde med Dansk Industri (DI) - et dialogmøde, hvor alle interesserede virksomheder, interesseorganisationer samt medlemmer fra Forsvarsudvalget var inviteret.

  10-10-2018 - kl. 19:40
  Dialogmødet var blot endnu et af de mange tiltag, der til stadighed gennemføres for at fastholde et godt og tæt samarbejde mellem FMI og industrien.

  Artiklen fortsætter under billedet.
  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup
  På billedet bagerst ses Lars Frelle-Petersen, direktør for Dansk Industri (DI), holde oplæg. Yderst til venstre ses vicedirektør for FMI, brigadegeneral Anders Mærkedahl Pedersen, og i midten direktør for FMI, generalløjtnant Flemming Lentfer.

  Knap 100 deltagere fra industrien deltog

  Formålet med mødet var at styrke den gensidige forståelse mellem FMI og virksomhederne i forhold til respektive vilkår, opfattelser, rammer og udviklingspotentialer i forhold til FMI indkøbspolitik. Navnlig i forbindelse med udbudsprocesser, og de udfordringer, som dele af industrien har oplevet i den sammenhæng. Interessen for mødet var stor, og knap 100 deltagere fra industrien deltog sammen med forsvarsministeren og dele af Forsvarsudvalget.

  Artiklen fortsætter under billedet.
  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup
  Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

  Den tætte dialog skal fastholdes

  Dagens dialog foregik i en åben og konstruktiv tone, som er kendetegnede for det samarbejde der er mellem parterne, og hovedbudskabet var, at der fortsat er områder, hvor både industrien og FMI har udviklingspotentialer, hvorfor den tætte dialog skal fastholdes.

  De aktuelle overvejelser til justering af FMI samlede indkøbspolitik, som sammen med forsvarsministerens og industriens indlæg udgjorde rammen for drøftelserne, kan ses i præsentationen her.

  Se flere billeder fra dialogmødet herunder.


  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup

  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup

  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup

  FMI Dialogmøde 2018 i Ballerup

  Interne links

  Eksterne links