Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Karriereveje 
Karriere i FMI - som jurist
Mere end et job! Bliv del af en afdeling, der vil arbejde med kunstig intelligens og automatisering.

Ledige job som jurist 

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) står for alle anskaffelses- og vedligeholdelsesprojekter inden for Forsvarsministeriets område og administrerer til denne opgave ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. For at kunne løfte denne komplekse opgave, har FMI et stort behov for juridisk ekspertise og støtte.

Se herunder for hvilke juridiske stillinger, der pt. kan søges - alle med ansøgningsfrist 22. marts 2019:


Attraktivt læringsmiljø med gode muligheder for kompetenceudvikling og specialisering

Juridisk Afdeling har en klar og ambitiøs vision om at være de bedste i staten inden for deres område. Du kommer til at arbejde sammen med specialiserede og dygtige kolleger i en Juridisk Afdeling med stor fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling med reference til sektionscheferne.
Hertil kommer, at afdelingen fremover vil beskæftige sig med kunstig intelligens og automatisering, som del af den måde, man arbejder på.

Som nyansat tilbydes du et solidt introprogram samt mentorordning

Alle jurister deltager i et systematisk tilrettelagt uddannelsesprogram med gode muligheder for videreuddannelse – det er faktisk en pligt, at alle udvikler og dygtiggør sig i et meget fagligt miljø.

Fordi det er så vigtigt, at juristerne i FMI hele tiden er ajourført med den nyeste viden inden for området, er der stort fokus på løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse. Derfor prioriteres det at gennemføre daglige juridiske sparringsmøder, undervisning hos kammeradvokaten, gå-hjem-møder hos forskellige advokatkontorer, juridiske netværk m.m.

Udover den løbende kompetenceudvikling er der også god mulighed for at deltage i længerevarende efteruddannelse, fx advokatuddannelsen og relevante HD-uddannelser. Alt i alt er der stort fokus på kompetenceudvikling af juristerne, hvilket samlet set bidrager til at sætte et ensartet højt juridisk niveau i afdelingen samt at gøre hverdagen for juristerne dynamisk og afvekslende.

Mere end et job - mulighed for besøg ved forsvarets operative enheder

Samtidig bliver du del af en ganske social afdeling, der tager på interessante besøg hos forsvarets operative enheder i Danmark for at opnå en større indsigt i forsvarets opgaveløsning.

Sidst opdateret 11-02-2019 - kl. 11:06