Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Karriereveje 
Karriere i FMI - som jurist
Mere end et job! Bliv del af en afdeling, der vil arbejde med kunstig intelligens og automatisering.

Ledige job som jurist 

Vi mangler din hjælp til at sikre, at Forsvaret kan løse sine kerneopgaver; at håndhæve Danmarks suverænitet, bidrage til international konfliktforebyggelse samt deltagelse i fredsbevarende og fredsskabende indsatser.


Klar og ambitiøs vision og attraktivt læringsmiljø


Juridisk Afdeling har en klar og ambitiøs vision om at være de bedste i staten inden for det juridiske område. Derfor arbejder vi også målrettet på at løfte potentialet i automatisering og kunstig intelligens og inkorporere det i vores daglige juridiske arbejde.

Du kommer derfor til at arbejde sammen med specialiserede og dygtige kolleger i en Juridisk Afdeling med et højt fagligt niveau. Alle nyansatte jurister deltager i et systematisk tilrettelagt uddannelsesprogram med mentorordning.

Gode muligheder for kompetenceudvikling og specialisering

Der er gode muligheder for løbende videreuddannelse – det er faktisk en pligt, at alle udvikler og dygtiggør sig for at kunne bidrage aktivt til det høje faglige niveau.

Fordi det er så vigtigt, at juristerne i FMI hele tiden er ajourført med den nyeste viden inden for området, er der stort fokus på løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse. Derfor prioriteres det at gennemføre daglige juridiske sparringsmøder, undervisning hos Kammeradvokaten, gå-hjem-møder hos forskellige advokatkontorer, juridiske netværk m.m.

Mere end et job - mulighed for besøg ved forsvarets operative enheder

Det er afgørende for os, at vi har et godt kendskab til den militære verden, som vi er en del af. Derfor er vi løbende på besøg ved forsvarets de operative enheder i Forsvaret, ligesom teambuilding foregår ude og de spændende militære miljøer. 

Vi slår løbende de ledige juriststillinger op på www.forsvaret.dk/job
Du kan sortere de ledige stillinger på geografisk område samt underkategorier. Du har ligeledes mulighed for at tilmelde dig jobagenten.
Sidst opdateret 03-01-2020 - kl. 14:24

Jobagent